INTIALAINEN  PÄÄHIERONTA

 

 Intialainen päähieronta on mahdollisuus miellyttävään rauhoittumiseen ja läsnäoloon niin hoidon suorittajana kuin vastaanottajana. Pää saa vähiten hoitoa, vaikka tarvitsee eniten: SE HUOLEHTII AJATUKSISTASI!

IPH tuo tasapainon ja auttaa eheyttämään kehon,mielen ja sielun yhteistyötä meissä jokaisessa. Rentoutuessamme mukavasti aivon pulssi laskee, mikä sallii tietoisen ja tiedostamattoman mielen joustavan yhteistyön.

Intialainen päähieronta on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa,joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja siten nopeuttaa kehon omia paranemisprosesseja sekä ennaltaehkäisee sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat tehokkaasti myös mieleen antaen voimia ja elämäniloa.

Vaikka hoidon aikana käsitellään monipuolisesti vain kehon yläosa eli niska-hartiaseutu, olka-ja käsivarret, pää, korvat ja kasvot. Sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen.

Noin puolen tunnin hieronta tällä menetelmällä tasapainottaa erinomaisesti elimistön toimintaa niin, että hoidon on havaittu vaikuttavan kehossa jopa 2-3 vuorokautta.